Η Central Clima τα τελευταία χρόνια έχει μελετήσει και υλοποιήσει σημαντικά έργα στο χώρο του κλιματισμού γεγονός που της επιτρέπει να είναι σίγουρη για τις υπηρεσίες που παρέχει στον τελικό καταναλωτή.

Αποτελείται από έμπειρους μηχανολόγους - ψυκτικούς μηχανικούς και καταρτισμένους βοηθούς ειδικευμένους σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές κλιματισμού - εξαερισμού και θέρμανσης.

Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες εισαγωγών για προμήθεια μηχανημάτων καθώς επίσης και με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες διάθεσης υλικού ή εξαρτημάτων για εφαρμογές κλιματισμού και θέρμανσης.

Η Central Clima εγγυάται άριστη συνεργασία, ποιότητα στην κατασκευή, συνέπεια στην αποπεράτωση του έργου, λογικές τιμές και αποπληρωμή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η CENTRAL CLIMA  EΙΝΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE  ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
SAMSUNG - GENERAL ELECTRIC   -PANASONIC -  VG -   HAIER  -  EXCEL  -  GREE  -  MIYOTO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ  ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΛΗΨΗ SERVICE - H CENTRAL CLIMA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ SERVICE  ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ  .

 

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ